Betaalmethode

Betaalmethoden

Bij Luxx Fashion kun je onder andere betalen met onderstaande betaalmethodes: 

Klarna
Met Klarna betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. 


Let op! retourneren kan binnen 14 dagen na aankoopdatum.

IDeal
Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Creditcard
Als je kiest voor een betaling met creditcard, vul je je creditcardnummer, kaarthouder, vervaldatum en verificatiecode in.

Bancontact / Mister cash
Voor onze Belgische klanten hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Apple Pay
Voor onze klanten met een Apple apparaat hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Is mijn betaling gelukt?

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis is gegaan met jouw betaling. Hoe weet je nu zeker of deze goed is doorgekomen, nadat je bijvoorbeeld een foutmelding hebt gekregen?

Bekijk eerst je bankafschriften om te zien of het bedrag is afgeschreven
  • Bij twijfel, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen voor jou kijken of de betaling goed is doorgekomen. Op onze Contact pagina kunt u het formulier invullen.